Διπλή προσφορά σε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες Κυπέλλου από την Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet δεν παραλείπει να ανακοινώσει και σήμερα μια διπλή προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο. Τα σκέλη της προσφοράς υπόσχονται μπόνους στα κέρδη και επιστροφή χαμένων χρημάτων και αφορούν σε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες Κυπέλλου.

 

Ο πρώτος από τους αγώνες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Sportingbet είναι αυτός του Coppa Italia ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αταλάντα. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτόν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή, είναι να σημειωθεί τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα υπάρξει επιστροφή.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Γιουβέντους-Αταλάντα και επιλέξουν μία από τις παρακάτω αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Ο δεύτερος αγώνας που συνοδεύεται σήμερα από προσφορά στην Sportingbet είναι εκείνος του Copa del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο. Όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν, θα μπορούν να προσθέσουν στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος ένα μπόνους 5%. Το bonus θα δικαιούνται όλοι όσοι στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και κερδίσουν, οποιαδήποτε αγορά κι αν επιλέξουν. Οι παίχτες μπορούν, μάλιστα, να τοποθετήσουν και παρολί στοιχήματα, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα χρήματα από τις δύο προσφορές, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Τέλος τις δύο αυτές προσφορές Κυπέλλου μπορούν να δικδικήσουν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μιας και η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Κια χτες η ιστοσελίδα Sportingbet ανακοίνωσε μία προσφορά για το Copa del Rey (Ατλέτικο Μαδρίτης-Λας Πάλμας) και μία για League Cup (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Χαλ).

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία