Μειωμένο ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της επιθυμούν να τοποθετήσουν παρολί σε επιλεγμένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα παρολί που θα χάσουν υπό προϋποθέσεις και εξαρτάται από τα γκολ (ή για να είμαστε πιο ακριβείς, την απουσία γκολ) που θα σημειωθούν στους αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν αποζημίωση για τα χαμένα παρολί τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και να επιλέξουν αγώνες από το αγγλικό, το ολλανδικό ή το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Κάθε σημείο, τέλος, θα πρέπει να αφορά σε πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

 

Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται αποζημίωση

Την αποζημίωση της σημερινής προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα δικαιούνται τα παρολί εκείνα που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, θα τη δικαιούνται μόνο εκείνα τα παρολί που θα χάσουν εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα παρολί αυτά θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση της προσφοράς, η οποία θα ισούται με το 100% της αξίας του δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Τα χρήματα της αποζημίωσης θα έχουν τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος για σήμερα ο επιλεγμένος αγώνα της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι αυτός ανάμεσα σε Μπέτις και Εσπανιόλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία