Επιστροφές χαμένων χρημάτων από τη Sportingbet

Όσο οι αγώνες του EURO 2016 γίνονται πιο αμφίρροποι τόσο περισσότερο ενδιαφέρον αποκτούν. Παράλληλα, όμως, αυξάνεται και το ρίσκο στοιχηματισμού, με αποτέλεσμα πολλοί παίχτες να μην προβλέπουν σωστά και να χάνουν χρήματα. Οι παίχτες αυτοί, όμως μπορούν να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους, χάρη στις προσφορές που ανακοινώνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet.

 

Πρόκειται για προσφορές επιστροφής χαμένων χρημάτων που ισχύουν σε καθημερινή βάση, κατά τη διάρκεια του EURO και υπόσχονται επιστροφή έως και 100 ευρώ στους παίχτες που θα επιλέξουν συγκεκριμένους αγώνες και στοιχηματικές αγορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται σήμερα επιστροφή χαμένων χρημάτων σε δύο αγώνες του EURO. Αυτόν ανάμεσα σε Ουγγαρία και Πορτογαλία και αυτόν ανάμεσα σε Σουηδία και Βέλγιο. Και στους δύο αυτούς αγώνες, οι παίχτες καλούνται να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές και, σε περίπτωση που χάσουν, να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους.

 

Για να δικαιούνται, βέβαια, οι παίχτες συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά. Οι αγορές που μπορούν να τους αποφέρουν επιστροφή χαμένων χρημάτων είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Το να τοποθετήσουν, όμως, οι παίχτες τα στοιχήματά τους στις παραπάνω αγορές των επιλεγμένων αγώνων δεν αρκεί. Η Sportingbet έχει θέσει μία ακόμη προϋπόθεση, η οποία απαιτεί την επαλήθευση δύο σεναρίων (ένα για κάθε αγώνα), προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων. Στον αγώνα της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία, λοιπόν, θα πρέπει να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Ρονάλντο, ενώ σε αυτόν της Σουηδίας με το Βέλγιο θα πρέπει να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Ιμπραΐμοβιτς.

 

Τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.60 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Και χτες η Sportingbet ανακοίνωσε επιστροφή χρημάτων σε δύο αγώνες για το Euro αυτόν ανάμεσα σε Β. Ιρλανδία-Γερμανία και Κροατία-Ισπανία.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και θεωρείται μία από τις πιο γνωστές αλλλά και αξιόπιστες του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία