Δύο προσφορές απόψε από την Sportingbet

Κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα και η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet δεν έχει μόνο ενδιαφέρουσες προτάσεις, για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο, αλλά έχει ανακοινώσει επίσης και δύο προσφορές για όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες.

 

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα της Sportingbet, λοιπόν, λόγω των δύο προσφορών που έχει ανακοινώσει, είναι αυτοί ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Χιχόν και σε Κάρντιφ και Μπρίστολ Σίτι. Στον πρώτο, τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων και στον δεύτερο μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σπόρτινγκ Χιχόν και χάσουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιστροφή έως και 100 ευρώ. Για να δικαιούνται, όμως, τα χρήματα της επιστροφής, θα πρέπει να επιλέξουν μια από τις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ – όλες ισχύουν για στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη προϋπόθεση, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων: να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ραούλ Γκαρσία να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν το σενάριο αυτό δεν επαληθευθεί, η επιστροφή των χαμένων χρημάτων δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Κάρντιφ και Μπρίστολ Σίτι και υπόσχεται αύξηση κατά 5% των κερδών που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες. Η αύξηση θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός μπόνους 5%, το οποίο θα κερδίσουν όλοι όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί στοιχήματα, στο πλαίσιο της προσφοράς, αρκεί να διευθετούνται όλα τα σημεία τους σήμερα, έως και στα μεσάνυχτα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, οι παίχτες, λόγω των δύο προσφορών (της επιστροφής ή του μπόνους) θα είναι διαθέσιμα την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον λογαριασμό τους. Για να γίνουν, όμως, διαθέσιμα και προς ανάληψη, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει στοιχήματα σε αθλήματα και διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία