Στοιχηματισμός χωρίς ρίσκο μόνο σήμερα στη Mybet

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Mybet ενεργοποίησε μια άκρως ενδιαφέρουσα προσφορά, η οποία μπορεί να δώσει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει κάθε Δευτέρα στο ποδόσφαιρο και που μπορεί να αυξήσει τα πιθανά κέρδη των παιχτών, χωρίς να απειλήσει το υπόλοιπο των λογαριασμών τους.

 

Ευτυχώς είναι Δευτέρα στο ποδόσφαιρο

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι η Δευτέρα δεν είναι η αγαπημένη ημέρα όσων στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο (άλλωστε, οι επιλογές τους για στοιχηματισμό δεν είναι πολλές), η συγκεκριμένη προσφορά φροντίζει να το αλλάξει αυτό. Για τον σκοπό αυτό, υπόσχεται την ευκαιρία στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν σήμερα τα απαραίτητα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο.

 

Στοιχηματισμός χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, όσοι συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα κερδίσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα τις επόμενες ημέρες, αλλά χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Το στοίχημα που θα κερδίσουν θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες πέντε ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να το τοποθετήσουν με τη μορφή μονού στοιχήματος και όχι παρολί.Μέσα σε αυτούς τους παίχτες είναι και οι Έλληνες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Βέβαια, για να εξασφαλίσουν το στοίχημα που υπόσχεται σήμερα η Mybet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να εγγραφούν σήμερα στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, έως τις 00:59. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να είναι μονό ή παρολί και να αφορά σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορά σε σημείο με απόδοση 3.00 και άνω και να έχει αξία τουλάχιστον 30 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

Άλλη μια φορά που η Mybet χαρίζει στα μέλη της δωρεάν στοίχημα με την προσφορά της Ευτυχώς είναι Δευτέρα! το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη Δευτέρα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία