Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο Αργεντινή-Παραγουάη η Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα του Copa America ανάμεσα σε Αργεντινή και Παραγουάη. Πρόκειται για μια προσφορά** που μειώνει αποτελεσματικά το ρίσκο, αφού υπόσχεται να αποζημιώσει όλα τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον επιλεγμένο αγώνα, στην περίπτωση που χάσουν.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της προσφοράς**, μάλιστα, είναι εξαιρετικά απλοί, γεγονός που σημαίνει πως αφορά σε μεγάλο αριθμό χαμένων στοιχημάτων.

 

Οι όροι της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν είτε πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του (στην πλατφόρμα του live στοιχήματος), ενώ μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές του Αργεντινή-Παραγουάη. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν αξία 20 ευρώ και άνω και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην προσφορά**.

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet, τέλος, δεν έχει ανακοινώσει κάποια άλλη προϋπόθεση για να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα. Όλα όσα καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς**.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Τα στοιχήματα που θα καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν για οποιονδήποτε λόγο θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς**. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας και το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς τη χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό.

Όσοι, μάλιστα, κερδίσουν ένα τέτοιο στοίχημα, το τοποθετήσουν και εξασφαλίσουν κέρδη, θα δουν τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους να έχουν τη μορφή μετρητών.

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας Αργεντινή-Παραγουάη συνοδεύεται και από την προσφορά** της 0% γκανιότας* από την Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία