Ενισχύει την αξία των παρολί η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet έχει διαθέσιμες διαφορετικές προσφορές** για όσους συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε παρολί (όπως η αυτόματη ενίσχυση των κερδών) και οι παίχτες που είναι διατεθειμένοι να λάβουν υψηλότερο ρίσκο μπορούν να αποζημιωθούν με διαφορετικούς τρόπους. Ένας νέος τέτοιος τρόπος οφείλεται στη νέα προσφορά** της Novibet, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί.

Χάρη στο στοίχημα αυτό, οι παίχτες θα μπορούν έπειτα να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Η συγκεκριμένη προσφορά**, με άλλα λόγια, αυξάνει σημαντικά την αξία των παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν τα παρολί ποδοσφαίρου που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους σημερινούς αγώνες. Καθένα από τα παρολί αυτά θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανάλογα με την αξία του. Για παράδειγμα, ένα παρολί αξίας 10 έως 24,99 ευρώ θα αποφέρει ένα στοίχημα μικρής αξίας, ένα παρολί αξίας 25 έως 49,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και ένα παρολί αξίας 50 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** συμμετέχουν μόνο συγκεκριμένα παρολί: όσα έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ αποτελούνται από τουλάχιστον τέσσερις επιλογές. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία σε ποιον αγώνα ή σε ποια στοιχηματική αγορά αφορούν, αλλά κάθε σημείο θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Επιπλέον, δεν έχει καμία σημασία αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, θα δικαιούνται αυτόματα το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά**.

Το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Να σας θυμίσουμε ότι η Novibet έχει ανακοινώσει και 0% γκανιότα* για τον σημερινό αγώνα Χέρτα-Λεβερκούζεν και εννοείται πως και τις δύο προσφορές** μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία