Πριμοδοτεί τα στοιχήματα στο χόκεϊ επί πάγου η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Ένα από τα αγαπημένα αθλήματα της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet είναι το χόκεϊ επί πάγου και ειδικά οι αγώνες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος DEL. Οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο χόκεϊ επί πάγου έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους και μπορούν ακόμη και να εκμεταλλευτούν διάφορες προσφορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε η Mybet και για όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες χόκεϊ του DEL τις επόμενες τρεις ημέρες. Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα πριμ, το οποίο θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Για να εξασφαλίσουν το πριμ, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας τουλάχιστον 100 ευρώ στους αγώνες χόκεϊ επί πάγου που διεξάγονται στο πλαίσιο του γερμανικού DEL. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι παρολί ή μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ενός αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Οι παίχτες, όμως, θα πρέπει να επιλέξουν σημεία με απόδοση 1.70 και άνω, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματα έως το πρωί (στις 10:47) της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.

 

Η ανταμοιβή των παιχτών

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από τη διευθέτηση των προβλέψεών τους. Η ανταμοιβή αυτή θα πριμοδοτήσει τον λογαριασμό τους με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει αξία ίση με 10% του ποσού που στοιχημάτισαν, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Το στοίχημα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες, τέλος, θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες έχουν δείξει την αδυναμία τους σε διάφορα αθλήματα. Το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα αγαπημένο άθλημα για την ιστοσελίδα καθώς ανακοινώνει προσφορές σε όλες του τις διοργανώσεις, για παράδειγμα το Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία