Ανταμοιβές στο live του Μπάγερν-Λίβερπουλ μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Μία νέα προσφορά** που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν live στον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Λίβερπουλ. Η συγκεκριμένη προσφορά** καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Η νέα προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο live του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ και μπορεί να αποφέρει στους νικητές ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τα live στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν έως την έναρξη του Μπάγερν-Λίβερπουλ και να συντονιστούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, μάλιστα, δε θα χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα έχουν προβλέψει σωστά ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Όσοι παίχτες καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα εξασφαλίσουν μια γενναιόδωρη ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, με συγκεκριμένη αξία. Και, χάρη σε αυτό το στοίχημα, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν νέα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Τον συγκεκριμένο αγώνα η Novibet τον προσφέρει στα μέλη της και με την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Και μην ξεχνάτε πψς όλες τις προσφορές** της Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία