Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο ποδόσφαιρο από την εταιρία στοιχημάτων Mybet

Η Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, δίνει στα μέλη της έναν ακόμη λόγο για να στοιχηματίζουν live στους αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών. Η νέα της προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και στοιχηματίσουν τα απαραίτητα ποσά στο ποδόσφαιρο και αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που θα δικαιούνται από τις προβλέψεις που θα τοποθετήσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και μια ανταμοιβή, η οποία με τη σειρά της μπορεί να αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η προσφορά, τέλος, ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα εγκαίρως.

 

Η προσφορά live στοιχήματος της Mybet

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Mybet, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να ξεκινήσουν να τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια αγώνων ποδοσφαίρου, καλύπτοντας τα κατώτατα όρια αξίας και απόδοσης των στοιχημάτων. Εφόσον συμπληρώσουν το απαιτούμενο ποσό μέσω των στοιχημάτων τους, θα εξασφαλίσουν και την ανταμοιβή που δικαιούνται.

Την ανταμοιβή, μάλιστα, θα την εξασφαλίσουν είτε τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Η ανταμοιβή για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της νέας προσφοράς της Mybet θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία (ίση με το 10% της συνολικής αξίας των live στοιχημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία