Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι

Οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και οι παίχτες του στοιχήματος αναμένεται και σήμερα να τοποθετήσουν εκατοντάδες προβλέψεις σε κάθε αναμέτρηση, πριν αυτή ξεκινήσει ή ακόμη και κατά τη διάρκειά της. Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Novibet και σκοπεύουν να στοιχηματίσουν live στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν και κάτι περισσότερο από τα αναμενόμενα κέρδη. Χάρη στην προσφορά** της Novibet, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, η οποία με τη σειρά της μπορεί να τους αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν άλλα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Τη σημερινή προσφορά** της Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι, ανεξάρτητα από το αν οι προβλέψεις τους θα είναι σωστές ή λάθος. Και, χάρη στην ανταμοιβή, τα στοιχήματά τους θα έχουν αποκτήσει ενισχυμένη αξία.

 

Live στοιχήματα με ανάλογες ανταμοιβές

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν την έναρξη του Παναθηναϊκός-Μακάμπι και να συντονιστούν με την πλατφόρμα του live στοιχήματος. Εκεί, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις, θα εισπράξουν την ανταμοιβή τους, είτε έχουν προβλέψει σωστά είτε όχι.

Η ανταμοιβή που θα λάβει κάθε παίχτης θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και αξία ανάλογη της αξίας των στοιχημάτων που τοποθέτησε στο live του Παναθηναϊκός-Μακάμπι. Συγκεκριμένα, η Novibet μοιράζει τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο – ένα μικρής, ένα μεσαίας και ένα μεγάλης αξίας. Και όλα δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιπλέον προβλέψεις και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

Να θυμίσουμε πως για σήμερα η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει επιλέξει τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου-Αναντολού Εφές της Euroleague για την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία