Δωρεάν στοιχήματα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς από την 888

Η εταιρία στοιχημάτων 888 χαρίζει έως και πέντε δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας έως και 50 ευρώ, στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στα αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Sochi έως τις 23 Φεβρουαρίου.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες για να κερδίσουν τα δωρεάν στοιχήματα είναι να καταθέσουν πέντε στοιχήματα, αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ, στα αγωνίσματα των Χειμερινών Ολυμπιακών της ίδιας ημέρας. Έπειτα, η 888 θα τους χαρίσει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ. Τη συγκεκριμένη διαδικασία μπορούν να επαναλάβουν άλλες τέσσερις φορές και, μόλις κερδίσουν και τα πέντε, η εταιρεία θα τους χαρίσει ένα ακόμη, αξίας 25 ευρώ.

Η 888 ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων γιατί διαθέτει το κορυφαίο και πολυβραβευμένο στο είδος του καζίνο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία