"Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" στη Mybet

H εταιρία στοιχήματος Μybet συνεχίζει την εβδομαδιαία προσφορά της, "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις", προσφέροντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε κορυφαία ποδοσφαιρικά ντέρμπι με αυξημένες αποδόσεις. Πρόκειται για μια προσφορά, κατά την οποία η Mybet παρακρατά μειωμένη γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να κυμαίνεται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με το μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες του στοιχήματος δεν έχουν παρά να επιλέξουν ένα από τα προτεινόμενα ντέρμπι της Mybet και να στοιχηματίσουν στο σημείο της επιλογής τους. Καθένα από αυτά συνοδεύεται από αυξημένη απόδοση, καθώς η γκανιότα - η προμήθεια που παρακρατούν οι bookmakers σε κάθε στοίχημα - είναι μειωμένη. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, βρίσκονται έως και στο 104,47%, σε σχέση με το μέσο όρο της αγοράς.

 

Οι αγώνες που περιλαμβάνονται αυτή την εβδομάδα στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Επιδόσεις", λοιπόν, είναι οι εξής:

 

  • Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στις 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, με αποδόσεις στο 104%).
  • Σαμπντόρια - Ίντερ (στις 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,47%).
  • Ουντινέζε - Φιορεντίνα (στις 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104,08%).
  • Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη (στις 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 104%).
  • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (στις 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 103%).

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, στην αγορά του 1Χ2, σε καθέναν από τους παραπάνω αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και για να κάνουν κάτι τέτοιο, δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν περιοριστικούς όρους και προϋποθέσεις (όπως τα ελάχιστα όρια στοιχήματος και το τζιράρισμα των κερδών), αλλά απλά να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα ενός ή περισσότερων από τους παραπάνω αγώνες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία