0% γκανιότα* στο Νότια Κορέα Σενεγάλη από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet συνεχίζει να μετρά αντίστροφα τις ώρες για το Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά παράλληλα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν έως τότε σε αγώνες των εθνικών ομάδων και, μάλιστα, με αυξημένες αποδόσεις. Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, άλλωστε, έτσι και σήμερα, η Novibet επέλεξε έναν από τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και τον προσφέρει με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Ο αγώνας που έχει επιλεγεί από το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτός ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Σενεγάλη, ο οποίος διεξάγεται στις 16:00. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά** και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Τα πλεονεκτήματα της 0% γκανιότας*

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet ισχύει μόνον για τις προβλέψεις που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Σενεγάλη. Εκεί απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρούν οι στοιχηματικές εταιρίες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Βασικό πλεονέκτημα της προσφοράς** είναι ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, στα θετικά της προσφοράς** είναι ότι τα αυξημένα κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Νότια Κορέα - Σενεγάλη

Από τη στιγμή που έθεσε σε ισχύ την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα: 4.25 για νίκη της Νότιας Κορέας, 3.23 για ισοπαλία και 2.18 για νίκη της Σενεγάλης. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία