Χάποελ Μπιρ-Σιβά - Σερίφ Τιρασπόλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Μπορεί το EURO να ανήκει στο παρελθόν, αλλά η Ευρώπης προετοιμάζεται για τα επόμενα μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, μέσω των προκριματικών γύρων των μεγάλων διοργανώσεων της επόμενης σεζόν. Ήδη, άλλωστε, έχουν ξεκινήσει οι προκριματικοί αγώνες του Champions League, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει την αναμέτρηση της Χάποελ Μπιρ-Σιβά με τη Σερίφ Τιρασπόλ.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται σήμερα στις 20:50 και οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε αυτόν θα βρουν αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Κάποια από τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν, μάλιστα, θα είναι αυξημένα, χάρη στην προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Championsbet.

 

Η Championsbet ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στον σημερινό αγώνα – συγκεκριμένα στην αγορά του 1Χ2 – με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί. Η αύξηση έχει πραγματοποιηθεί στις αποδόσεις των σημείων της αγοράς του 1Χ2 και όσοι παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επιλέξουν τον αγώνα της Χάποελ Μπιρ-Σιβά με την Σερίφ Τιρασπόλ και να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, το στοίχημά τους θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά, λοιπόν, θα δουν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet. Οι αποδόσεις αυτές ουσιαστικά παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα, αφού η επιβολή της 0% γκανιότας δεν τις επηρέασε, και έχουν ως εξής: 1.87 για νίκη της Χάποελ Μπιρ-Σιβά, 3.46 για ισοπαλία και 4.85 για νίκη της Σερίφ Τιρασπόλ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της Championsbet.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία