Εταιρεία στοιχημάτων Goalbet: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Λυών-Αταλάντα

Οι αγώνες ποδοσφαίρου του Europa league επανέρχονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας και οι παίχτες έχουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε αγώνες που βάζουν αντιμέτωπες κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ένας τέτοιος αγώνας είναι και αυτός ανάμεσα σε Λυών και Αταλάντα, ο οποίος όχι μόνο καλύπτεται στοιχηματικά από την Goalbet, αλλά προσφέρεται και με επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει αποκλειστικά για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λυών και Αταλάντα και που υπόσχεται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Η συγκεκριμένη προσφορά έχει ενεργοποιηθεί, χάρη στην απόφαση της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet να μηδενίσει την γκανιότα στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Με αυτόν τον τρόπο μηδενίζει την προμήθειά της, μια προμήθεια που διατηρεί, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις κάθε σημείου.

Με τη γκανιότα (και την προμήθεια) στο 0%, λοιπόν, οι παίχτες που θα επιλέξουν κάποιο από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Λυών και Αταλάντα θα δουν αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Οι αποδόσεις που έχουν επιλεγεί για την προσφορά έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Αναλυτικότερα, έχουν ως εξής: 2.13 για νίκη της Λυών, 3.65 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη της Αταλάντα. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Τα κατάλληλα στοιχήματα για τη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι εκείνα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:05), στην αγορά του 1Χ2 του Λυών-Αταλάντα. Και, όπως είναι φυσικό, με αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων) θα ανταμειφθούν όσα στοιχήματα έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια, επιπλέον αποτελεί και χορηγό του ελληνικού αθλητισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία