Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν απόψε αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ, στο πλαίσιο της Bundesliga. Ο αγώνας ξεκινά απόψε στις 21:00 και όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν έχουν τη δυνατότητα να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις σωστές προβλέψεις τους.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, περιλαμβάνεται στο καθημερινό πρόγραμμα προσφορών του Stoiximan, στο οποίο επιλεγμένα γεγονότα είναι διαθέσιμα με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι δε διατηρούν προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αυτόν - όπως συνήθως - με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που τον αφορούν να είναι ελαφρώς αυξημένες.

 

Βέβαια, οι αποδόσεις δεν αυξάνονται σε όλες τις στοιχηματικές αγορές του Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ. Την προσφορά της μηδενικής γκανιότας θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν μόνον όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που τίθενται από τον Stoiximan στη συγκεκριμένη προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν άλλα ανταλλάγματα, όπως το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να είναι σε θέση να τα εισπράξουν. Κάθε παίχτης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά του Stoiximan μπορεί να στοιχηματίσει όσα χρήματα θέλει και, εφόσον κερδίσει, να εισπράξει άμεσα τα κέρδη του.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan, τέλος, για τον αποψινό αγώνα της Bundesliga, στην αγορά του 1Χ2, είναι οι εξής: 1.29 για νίκη της Μπάγερν, 6.48 για ισοπαλία και 13.30 για νίκη της Βόλφσμπουργκ. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις υπόλοιπες  στοιχηματικές εταιρίες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία