Δύο αγώνες ποδοσφαίρου με ενισχυμένες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η ποικιλία επιλογών στοιχηματισμού που θα συναντήσουν σήμερα τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet είναι μεγάλη, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Πολλοί, όμως, θα επιλέξουν να μην ψάξουν για πολλή ώρα τις διαθέσιμες ευκαιρίες και να κατευθυνθούν απευθείας σε μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις που οφείλονται στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Πρόκειται για τις αποδόσεις του 1Χ2 που έχουν αυξηθεί σε δύο σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου – ένας της Primera Division και ένας της Serie A. Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στους αγώνες ανάμεσα σε Άλαβες και Αθλέτικ Μπιλμπάο και ανάμεσα σε Αταλάντα και Λάτσιο. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη, χωρίς μεγαλύτερο ρίσκο

Η συγκεκριμένη προσφορά ουσιαστικά εξαλείφει τη γκανιότα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις των επιλεγμένων σημείων. Έτσι, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους με το ίδιο μεν ρίσκο, αλλά με περισσότερα πιθανά κέρδη.

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά είναι εξαιρετικά απλή. Οι παίχτες θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του δύο αγώνων (Άλαβες-Αθλέτικ και Αταλάντα-Λάτσιο) και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις στους δύο αγώνες της προσφοράς

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία των δύο σημερινών αγώνων ποδοσφαίρου έχουν αυξηθεί ως εξής: στον πρώτο, η νίκη της Άλαβες συνοδεύεται από απόδοση 2.97, η ισοπαλία από 3.27 και η νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο από 2.77 ενώ στον δεύτερο, η νίκη της Αταλάντα από απόδοση 2.15, η ισοπαλία από 3.62 και η νίκη της Λάτσιο από 3.82.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας που προσφέρει τον αγώνα Αταλάντα-Λάτσιο, 0% γκανιότα ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία