Κορυφαίες αποδόσεις από την εταιρία στοιχήματος Novibet στην Primera Division

Οι ισπανικές ομάδες επιστρέφουν στα γήπεδα της χώρας τους και στις υποχρεώσεις τους για την Primera Division και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet έχουν από σήμερα αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Στην περίπτωση ενός σημερινού αγώνα, μάλιστα, αυτού ανάμεσα σε Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Υπαίτια για αυτό είναι η προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μέσω της προσφοράς**, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

0% γκανιότα*: περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο

Η συγκεκριμένη προσφορά** οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, έχουν εξαλείψει τη γκανιότα*, την καθιερωμένη προμήθεια που εξασφαλίζει κέρδη στην εταιρεία, αλλά μειώνει τα πιθανά κέρδη των παιχτών, μέσω των χαμηλότερων αποδόσεων. Εφόσον, όμως, η γκανιότα* απουσιάζει, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν στον σημερινό αγώνα της Primera Division είναι τρεις και βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.78 για νίκη της Λεβάντε, 3.55 για ισοπαλία και 2.76 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς, αφού κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία