Ουκρανία-Κροατία με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Και σήμερα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες που πραγματοποιούν οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Φυσικά, το ύψος των κερδών που θα διεκδικήσουν εξαρτάται από τα ποσά που θα στοιχηματίσουν, τα σημεία που θα επιλέξουν και το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να λάβουν.

Ωστόσο, υπάρχει και μια εξαίρεση στο σημερινό πρόγραμμα της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet: ο αγώνας ανάμεσα σε Ουκρανία και Κροατία, ο οποίος μπορεί να αποφέρει περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που συνοδεύει επιλεγμένα σημεία. Εξάλλου, η Goalbet δέχεται στοιχήματα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν να αντιμετωπίσουν λιγότερο ρίσκο, διεκδικώντας παράλληλα περισσότερα κέρδη.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Από τη στιγμή που η εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet έχει ανακοινώσει ότι διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Ουκρανία και Κροατία, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Η γκανιότα αποτελεί την προμήθεια που παίρνουν οι εταιρίες στοιχημάτων και ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους. Με άλλα λόγια, λοιπόν, εφόσον η προμήθεια απουσιάζει, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσο δικαιολογεί το ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα

Αποτέλεσμα της προσφοράς, λοιπόν, είναι οι παρακάτω αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ: 2.97 για νίκη της Ουκρανίας, 3.58 για ισοπαλία και 2.56 για νίκη της Κροατίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται πλέον σε επίπεδα που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί στην Goalbet, αλλά όχι στην συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του ανταγωνισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στην προσφορά της Goalbet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στα επιλεγμένα σημεία. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ουκρανία-Κροατία, πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:45. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Η Goalbet δεν είναι η μόνη ιστοσελίδα που ανακοίνωσε προσφορά για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ουκρανία και Κροατία 0% γκανιότα ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία