Δύο αγώνες του Champions League με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet προσφέρει σήμερα δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα και δίνει με αυτόν τον τρόπο στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, αφού θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις.

Οι κορυφαίες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet αφορά σε δύο σημερινούς αγώνες του Champions League και βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Αναλυτικότερα, η προσφορά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ και στον αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Ίντερ.

 

Οι κορυφαίες αποδόσεις της Goalbet στους επιλεγμένους αγώνες

Η προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων. Οι αποδόσεις αυτές έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν πληρώνει με 2.14, η ισοπαλία με 4.00 και η νίκη της Λίβερπουλ με 3.50, ενώ στον δεύτερο, η νίκη της Τότεναμ πληρώνει με 1.74, η ισοπαλία με 4.10 και η νίκη της Ίντερ με 5.40.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά. Για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αν το πετύχουν, τότε τα κέρδη τους θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Τα κέρδη των νικητών, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Ακούγεται σα λεπτομέρεια, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όπως θέλουν τα κέρδη (ακόμη και να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους), χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές.

H Goalbet που ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και χτες ανακοίνωσε δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία