Αυξημένα κέρδη στο ποδόσφαιρο μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει σήμερα έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου με κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Η σημερινή προσφορά έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις του 1Χ2 στον προκριματικό του Europa League ανάμεσα σε Σεν Γκάλεν και ΑΕΚ, με αποτέλεσμα τα κέρδη που θα μπορούν να διεκδικήσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να είναι αυξημένα.

Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεν Γκάλεν και ΑΕΚ έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας και υπόσχονται να ανταμείψουν με εξίσου αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Σεν Γκάλεν - ΑΕΚ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η προσφορά της νόμμης εταιρίας στοιχήματος Goalbet ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Σεν Γκάλεν και ΑΕΚ, αλλά θα ολοκληρωθεί με την έναρξη της αναμέτρησης στις 21:30. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, αλλά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι ή μονά ή παρολί. Τέλος, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα προκύψουν μέσω της προσφοράς, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2 του αγώνα

Οι αποδόσεις που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της Goalbet για να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα. Αναλυτικότερα, οι εν λόγω αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.26 για νίκη της Σεν Γκάλεν, 3.69 για ισοπαλία και 2.36 για νίκη της ΑΕΚ. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες που προσφέρουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία