Αυστρία-Πολωνία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η διοργάνωση που θα συγκεντρώσει σήμερα (μα και τις επόμενες ημέρες) το ενδιαφέρον των παιχτών που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είναι τα προκριματικά του EURO. Οι εθνικές ομάδες των χωρών της Ευρώπης έρχονται αντιμέτωπες στο γήπεδο και υπόσχονται να προσφέρουν, όχι μόνο θέαμα, αλλά και ευκαιρίες στοιχηματισμού για όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη.

Όπως είναι λογικό, όμως, δεν είναι όλες οι ευκαιρίες ίδιες. Και αυτό έρχεται να αποδείξει η Novibet, η οποία μάλιστα ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, με τη νέα προσφορά** της, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αυστρία και Πολωνία με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Οι υπεύθυνοι της Novibet έχουν ανακοινώσει την προσφορά**, η οποία ευθύνεται για την αύξηση τριών αποδόσεων στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αυστρία και Πολωνία. Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Έτσι, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται τα αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοχήματος Novibet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Αυστρία-Πολωνία και οι παίχτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν έως την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.46 για νίκη της Αυστρίας, 3.35 για ισοπαλία και 3.35 για νίκη της Πολωνίας.

Σε σύγκριση με τις περισσότερες αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, αυτές της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη για τους παίχτες, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία