Περού-Βενεζουέλα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

To Περού και η Βενεζουέλα αναμετρώνται απόψε στις 02:30 τα ξημερώματα, με σκοπό να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Copa America. Όπως είναι φυσικό, στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ποντάρει πολλά και οι δύο ομάδες (καθώς από αυτόν κρίνεται η συνέχεια της πορείας τους στη διοργάνωση) - παράλληλα, όμως, πολλά αναμένεται να ποντάρουν και οι παίχτες του στοιχήματος που θα εντοπίσουν ευκαιρίες κέρδους στις διαφορετικές στοιχηματικές αγορές του αγώνα.

 

Στην εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan, μάλιστα, τα κέρδη που θα διεκδικήσουν πολλοί παίχτες είναι αυξημένα, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Πρόκειται για μια προσφορά μηδενικής γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν είναι αυξημένες. Η αύξηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα - με λίγα λόγια, μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα του Copa America έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2: 2.85 για νίκη του Περού, 3.25 για ισοπαλία και 2.90 για νίκη της Βενεζουέλας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται, μάλιστα, σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Και αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα στον Stoiximan από τα αντίστοιχα που υπόσχονται οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες

 

Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα (μονό η παρολί) στην αγορά του 1Χ2 του Περού-Βενεζουέλα, πριν την έναρξη του αγώνα. Κι αν η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα κερδίσουν επιπλέον χρήματα, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία