Ανταμοιβές στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet φέρνει η Euroleague

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague περιλαμβάνει και τους αγώνες των δύο ελληνικών ομάδων και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, εφόσον εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά** της.

Η νέα προσφορά** της Novibet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε δύο σημερινούς αγώνες της Euroleague: τους Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός και Μπάγερν-Ολυμπιακός. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν ανταμοιβές

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της Novibet ζητούν από τους παίχτες να τοποθετήσουν δύο μονά στοιχήματα – ένα στον αγώνα ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό και ένα στον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ολυμπιακό. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα ή κατά τη διάρκειά του και μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ το καθένα και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν δύο τέτοια στοιχήματα στους αντίστοιχους αγώνες θα καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και θα εξασφαλίσουν την σχετική ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα κερδίσουν μια ανταμοιβή. Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Το στοίχημα, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο, ενώ τα κέρδη που πιθανώς αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Να συμπληρώσουμε πως η Novibet προσφέρει τον αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακός και με 0% γκανιότα* ,τις προσφορές** αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και όλοι οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία