Ανταμοιβές στο Μπασκόνια-Ολυμπιακός μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, παρακολουθεί στενά την πορεία του Ολυμπιακού στην Euroleague και φροντίζει να ανακοινώνει και μια νέα προσφορά**, κάθε φορά που οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στην Ευρώπη. Έτσι και σήμερα, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια δε θα μπορούσε να μη συνοδεύεται και από μία προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα.

Η νέα προσφορά** απλά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και υπόσχεται να τους ανταμείψει, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ολυμπιακό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του, αρκεί να καλύψουν τρεις απλές προϋποθέσεις: τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά, να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα εξασφαλίσουν αυτόματα και την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το αν η πρόβλεψή τους αποδειχθεί σωστή ή λανθασμένη.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς** της Novibet

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της εταιρίας στοιχήματος Novibet θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Ενδεχόμενα κέρδη, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό, χωρίς προϋποθέσεις ή περιορισμούς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία