Βενεζουέλα-Αργεντινή με ανταμοιβές στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αυτός ανάμεσα σε Βενεζουέλα και Αργεντινή, ο οποίος συνοδεύεται και από πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και από πολλές προσφορές** σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρίες. Μια τέτοια προσφορά** θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της ιστοσελίδας Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Βενεζουέλα-Αργεντινή με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά**, μάλιστα, θα ανταμειφθούν, είτε κερδίσουν είτε χάσουν!

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της Novibet και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που μοιράζει, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα στο Βενεζουέλα-Αργεντινή, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές. Ωστόσο, η απόδοση που θα συνοδεύει το στοίχημα θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη του 1.50 και η αξία του να είναι τουλάχιστον 10 ευρώ.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που έχει θέσει η στοιχηματική εταιρία Novibet. Εφόσον κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα, άλλωστε, θα δικαιούται την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσει ή θα χάσει.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Βενεζουέλα-Αργεντινή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος θα είναι συγκεκριμένη και οι παίχτες θα μπορούν έπειτα να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Όσοι εξασφαλίσουν κέρδη μέσω του στοιχήματος χωρίς ρίσκο, τέλος, θα εισπράξουν μετρητά, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο επιλεγμένος αγώνας της Novibet για την προσφορά** της 0% γκανιότας* είναι αυτός ανάμεσα σε Κολομβία και Χιλή.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία