Αυξημένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Mybet

Κάθε εβδομάδα, η στοιχηματική εταιρία Mybet επιλέγει σημαντικούς αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και ανακοινώνει σε αυτούς αυξημένες αποδόσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

 

Η συγκεκριμένη δυνατότητα δίνεται χάρη στην προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις» της Mybet. Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: Κάθε εβδομάδα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του στοιχήματος επιλέγουν κάποιους αγώνες, στους οποίους διατηρούν μειωμένη γκανιότα. Χάρη στη μείωση της γκανιότας, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 αυξάνονται ελαφρώς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, βρίσκονται συχνά σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – έως και πάνω από το 106% - και αυξάνουν την αξία των στοιχημάτων.

 

Βέβαια, για να εκμεταλλευτεί κανείς αυτή την προσφορά, θα πρέπει πρώτα να επιλέξει έναν από τους αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά (πρόκειται για αγώνες κορυφαίων πρωταθλημάτων, όπως η Premier League, η Bundesliga, η Primera Division και η Serie Α, μεταξύ άλλων) και να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξή τους. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2 και να περιλαμβάνει μια σωστή πρόβλεψη – οι λανθασμένες προβλέψεις δε μπορούν, άλλωστε να αποφέρουν το παραμικρό κέρδος.

 

Οι αγώνες, λοιπόν, που συμμετέχουν στην προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις» αυτής της εβδομάδας είναι οι εξής:

 

  • Τότεναμ – Λίβερπουλ (στις 17/10, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις αυξημένες κατά 104%)
  • Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στις 17/10, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις αυξημένες κατά 104%)
  • Νάπολι - Φιορεντίνα (στις 18/10, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις αυξημένες κατά 103,42%)
  • Ίντερ – Γιουβέντους (στις 18/10, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις αυξημένες κατά 103,33%)
  • Βιγιαρεάλ - Θέλτα (στις 18/10, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις αυξημένες κατά 103%)

Πολύ ψηλές αποδόσεις προσφέρει η Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα που επιπλέον προσφέρει και online καζίνο,πόκερ και πολλά άλλα παιχνίδια στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία