Σάλκε-Μπάγερν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι λάτρεις του γερμανικού ποδοσφαίρου θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες και, φυσικά, να στοιχηματίσουν σε κάποιους από αυτούς. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο, της Bundesliga, περιλαμβάνει σήμερα αναμετρήσεις που προσφέρονται για στοιχηματισμό στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος της Championsbet. Ανάμεσα σε αυτές τις αναμετρήσεις, όμως, δεν ξεχωρίζει κάποιο ντέρμπι που υπόσχεται να αφήσει τους θεατές με κομμένη την ανάσα, αλλά η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σάλκε και Μπάγερν, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην παρουσιάζουν μεγάλη αξία. Η Championsbet όμως, ενίσχυσε τις συγκεκριμένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, και τους έδωσε νέα αξία, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη στα μέλη της που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στο Σάλκε-Μπάγερν, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί η Championsbet σε κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις – από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Bundesliga έχουν ως εξής: 10.33 για νίκη της Σάλκε, 5.87 για ισοπαλία και 1.35 για νίκη της Μπάγερν. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Όσοι, τέλος, θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Championsbet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την ώρα έναρξής του (στις 21:30). Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία