Ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στη γερμανική Bundesliga 2

H εβδομάδα στην Novibet ξεκινά με μία ακόμη προσφορά** που υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Η Novibet προσφέρει με 0% γκανιότα* τον αγώνα της γερμανικής Bundesliga 2 ανάμεσα σε Καρλσρούη και Άουε, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Οι προϋποθέσεις που συνοδεύουν τη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, μάλιστα, είναι αρκετά απλές και οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη δε χρειάζεται να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του Καρλσρούη-Άουε και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να είναι μονό ή παρολί. Ωστόσο, αποτελεί βασική προϋπόθεση της προσφοράς** να προβλέπει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και προβλέψουν σωστά θα έχουν καλύψει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων της προσφοράς**. Τα κέρδη, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Καρλσρούη-Άουε

Οι αποδόσεις του 1Χ2 που ανακοινώνει η Novibet στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, με αποτέλεσμα οι παίχτες να μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.16 για νίκη της Καρλσρούης, 3.70 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Άουε. Οι εν λόγω αποδόσεις, τέλος, καταφέρνουν να ξεπεράσουν το μέσο όρο που προσφέρουν οι περοσσότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς.
 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία