0% γκανιότα στο 1Χ2 του Σάλκε-Λεβερκούζεν από την στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet έχει συνηθίσει τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο σε αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σε σχεδόν καθημερινή βάση. Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη προσφορά δε θα μπορούσε να απουσιάζει και από το σημερινό πρόγραμμα της Goalbet.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Σάλκε και Λεβερκούζεν και πιο συγκεκριμένα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αυτό σημαίνει πως η Goalbet δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, απλά προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αύξηση αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο και στοίχημα η Goalbet έχει εξαλειφθεί. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα – υψηλότερα από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού.

Χάρη σε αυτή την προσφορά, όσοι ανοίξουν την αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.70 για νίκη της Σάλκε, 3.54 για ισοπαλία και 2.81 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας και έπειτα θα επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet μπορεί να συμμετάσχει κάθε παίχτης, αρκεί να τοποθετήσει εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Σάλκε-Λεβερκούζεν, πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:30. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις εταιρίες στοιχημάτων που ανακοίνωσε τον αγώνα Σάλκε-Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα το ίδιο έκανε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία