0% γκανιότα* στο ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ Γκρένλαντ από τη Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet συνεχίζει καθημερινά να ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Πρόκειται για μια εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά**, η οποία εξαλείφει την προμήθεια του bookmaker, με αποτέλεσμα να μη μειώνονται επιλεγμένες αποδόσεις και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά**, λοιπόν, τα μέλη της Novibet μπορούν σε καθημερινή βάση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς παράλληλα να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Το μόνο που κάνει, άλλωστε, η συγκεκριμένη προσφορά** είναι να αυξάνει τις αποδόσεις.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, λοιπόν, ισχύει σήμερα στον προκριματικό αγώνα του Europa League ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Οντ Γκρένλαντ. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον αγώνα και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αποδόσεις αυξημένες, αποδόσεις που δεν έχουν μειωθεί εξαιτίας της προμήθειας της Novibet. Και αυτό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: πως μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη!

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στον αποψινό αγώνα η Novibet έχουν ως εξής: 3.40 για νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, 3.28 για ισοπαλία και 2.45 για νίκη της Οντ Γκρένλαντ. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της Novibet, και καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ιδιαίτερα σε σύγκριση με τις εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet και στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ Γκρένλαντ θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Για να μπορούν να συμμετέχουν στην προσφορά**, όμως, πρέπει επιπλέον να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, η οποία είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 21:00. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία