Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους σε επιλεγμένους αγώνες του Champions League και ανακοινώνει και σήμερα αυξημένες αποδόσεις στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για τρεις αυξημένες αποδόσεις που αφορούν στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα που διατηρεί ο Stoiximan στη συγκεκριμένη αγορά βρίσκεται στο 0%. Πρόκειται για την καθημερινή προσφορά της ιστοσελίδας, χάρη στην οποία η προμήθεια που διατηρεί από τα στοιχήματα εξαλείφεται, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μη μειώνονται και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του Champions League: 4.05 για νίκη της Ντιναμό Κιέβου, 3.52 για ισοπαλία και 2.12 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και θα μπορούν να τις εκμεταλλευτούν μόνον όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45, ώρα κατά την οποία ξεκινά ο αγώνας.

 

Όσοι, μάλιστα, τις εκμεταλλευτούν και τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη που ελάχιστες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού υπόσχονται. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, άλλωστε, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει κάποιες από τις υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Ντιναμό με τη Μάντσεστερ.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, δεν αναγκάζει τους παίχτες να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα – όπως συμβαίνει με άλλες προσφορές. Για παράδειγμα, απουσιάζουν προϋποθέσεις που απαιτούν κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Και οι μόνες προϋποθέσεις απαιτούν από τους παίχτες απλά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία