Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Η δεύτερη αγωνιστική του Champions League συνεχίζεται απόψε, με δύο αγώνες να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, όχι μόνο των οπαδών του ποδοσφαίρου, αλλά και των παιχτών του στοιχήματος. Οι τελευταίοι, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν απόψε ένα πλήθος προσφορών που τους παρέχουν οι εταιρίες στοιχημάτων ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους. Και μια από αυτές τις προσφορές, η οποία αφορά στους δύο κορυφαίους αποψινούς αγώνες, θα βρουν στον Stoiximan.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τους αγώνες του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σεβίλλη και ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βόλφσμπουργκ. Και οι δύο αγώνες ξεκινούν στις 21:45 και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, και στους δύο αγώνες, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ιστοσελιδα στοιχήματος  Stoiximan δε θα διατηρήσει την καθιερωμένη προμήθεια από τα στοιχήματα των παιχτών στη συγκεκριμένη αγορά, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να αυξηθούν ελαφρώς. Για να είναι, ωστόσο, σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι εν λόγω αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Χάρη στη μηδενική γκανιότα, λοιπόν, οι αποδόσεις στον πρώτο αγώνα έχουν ως εξής: 1.92 για νίκη της Γιουβέντους, 3.68 για ισοπαλία και 4.75 για νίκη της Σεβίλλης. Αντίστοιχα, οι αποδόσεις στον δεύτερο αγώνα είναι οι εξής: 1.78 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 4.00 για ισοπαλία και 5.20 για νίκη της Βόλφσμπουργκ.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, όπως είναι φυσικό, θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα. Και τα κέρδη αυτά θα έρθουν χωρίς να αυξηθεί παράλληλα το ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δε ζητά κανένα αντάλλαγμα, πέρα από τη σωστή πρόβλεψη, με αποτέλεσμα να θεωρείται μια από τις πλέον συμφέρουσες στο online στοίχημα.

Και χτες η νόμιμη ιστοσελίδα Stoiximan ανακοίνωσε δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα αυτόν της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό και Πόρτο-Τσέλσι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία