Νιουκάστλ-Λέστερ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, στρέφει σήμερα το βλέμμα της στο αγγλικό League Cup και στον αγώνα ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Λέστερ, ο οποίος συνοδεύεται από μία νέα προσφορά**. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει το Νιουκάστλ-Λέστερ με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις της αγοράς να έχουν αυξηθεί. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Νιουκάστλ-Λέστερ. Τα στοιχήματά τους, όμως, θα πρέπει να καλύπτουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, τα στοιχήματα θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες που θα καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από την προσφορά**

Μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, έχουν αυξηθεί τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του League Cup. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.95 για νίκη της Νιουκάστλ, 3.60 για ισοπαλία και 2.11 για νίκη της Λέστερ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις της πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, τέλος, οι παραπάνω αποδόσεις είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία