Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος αλλά και των υπευθύνων από τις στοιχηματικές εταιρίες σήμερα είναι αυτός του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει στοιχηματική αξία, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα και υπόσχονται να τους ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ανάμεσα σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Goalbet. Η προσφορά έχει αναγκάσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να αυξηθούν και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Goalbet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας. Ωστόσο, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Η τρεις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στον αγώνα ανάμεσα σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δουν τις εξής τιμές: 5.35 για τη νίκη της Λυών, 4.28 για ισοπαλία και 1.72 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη στα μέλη της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία