Μπρέσια-Φιορεντίνα με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Και σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης, αλλά οι υπεύθυνοι στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ξεχωρίζουν έναν αγώνα, ο οποίος υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως προσφέρει με 0% γκανιότα στο 1Χ2 τον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Μπρέσια και Φιορεντίνα, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε επιλεγμένους παίχτες.

Η σημερινή προσφορά υπόσχεται αυξημένα κέρδη, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από ελάχιστες και απλές προϋποθέσεις. Τέλος, όσοι την εκμεταλλευτούν και εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, αφού δε θα συνοδεύονται από προϋποθέσεις τζιραρίσματος.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο pre-game του Μπρέσια-Φιορεντίνα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν τις 21:45, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, αφού θα έχουν καλύψει και την τελευταία προϋπόθεση της προσφοράς.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας έχει επηρεάσει τρεις αποδόσεις από εκείνες που προσφέρονται στον αγώνα ανάμεσα σε Μπρέσια και Φιορεντίνα. Οι αποδόσεις αυτές δε συνοδεύονται πια από την καθιερωμένη προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα), με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα: 4.21 για νίκη της Μπρέσια, 3.79 για ισοπαλία και 2.00 για νίκη της Φιορεντίνα. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των αποδόσεων που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία