Γουέστ Μπρόμγουιτς – Μπέρνλι με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Novibet ανακοινώνει καθημερινά προσφορές** για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες του αγωνιστικού προγράμματος και οι παίχτες που θα αποφασίσουν να τις εκμεταλλευτούν είναι σε θέση ακόμη και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο. Άλλωστε, μέσα στο καθημερινό πρόγραμμα προσφορών** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων ξεχωρίζει αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται ακριβώς αυτό: αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοινώνει καθημερινά τη συγκεκριμένη προσφορά**, επιλέγοντας τον αγώνα της ημέρας και διατηρώντας μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Η συγκεκριμένη προμήθεια ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, οπότε η απουσία της δε μπορεί να σημαίνει παρά μόνο ένα πράγμα: αύξηση των αποδόσεων και των κερδών που υπόσχονται οι προβλέψεις.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει στον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Μπρόμγουιτς και Μπέρνλι, γεγονός που σημαίνει πως εκεί θα βρουν οι παίχτες τις αυξημένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Premier League θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.95 για νίκη της Γουέστ Μπρόμγουιτς, 3.50 για ισοπαλία και 4.90 για νίκη της Μπέρνλι. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, και συγκαταλέγονται στις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Εξάλλου, οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους.

 

Όσοι, τέλος, θέλουν να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την ώρα έναρξης του αγώνα, στις 22:00, και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ενώ θα έχουν και τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία