0% γκανιότα* στο Αταλάντα-Γιουβέντους από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η ιταλική Serie A επανέρχεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα και στο στόχαστρο των παιχτών του στοιχήματος, καθώς η επόμενη αγωνιστική ξεκινά με έναν αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Αταλάντα και Γιουβέντους, ο οποίος θα αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους του σημερινού προγράμματος, ακόμη κι αν η στοιχηματική εταιρεία Novibet δεν αποφάσιζε να τον συνοδέψει με την καθιερωμένη προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Το ενδιαφέρον του αγώνα, όμως, ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στο γεγονός ότι όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Η προσφορά** της Novibet εξαρτάται από το ποσοστό της γκανιότας*, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, ώστε να εξασφαλίσει η στοιχηματική εταιρεία τα κέρδη της, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Με τη γκανιότα* στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά δε μειώνονται και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Σήμερα, όπως και στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Και όσοι στοιχηματίσουν στο Αταλάντα-Γιουβέντους θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν.

 

Αύξηση των αποδόσεων και περισσότερα κέρδη

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Αταλάντα-Γιουβέντους δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του αποψινού αγώνα της Serie A: 4.50 για νίκη της Αταλάντα, 3.54 για ισοπαλία και 2.00 για νίκη της Γιουβέντους.

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με το μέσο όρο του ανταγωνισμού. Χάρη σε αυτές, λοιπόν, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Αταλάντα και Γιουβέντους. Θα πρέπει, όμως, να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν κέρδη.

H Novibet ιδρύθηκε το 2010 και το 2012 εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας προσφέροντας όχι μόνο στοίχημα αλλά και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία