Άρης-ΑΕΚ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Σήμερα ανεβαίνει η αυλαία των προημιτελικών του Κυπέλλου στο μπάσκετ και ο Άρης υποδέχεται στις 19:30 την ΑΕΚ, με σκοπό να αναδειχθεί η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί στην ημιτελική φάση. Εκτός από μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, βέβαια, ο συγκεκριμένος αγώνας υπόσχεται και αυξημένα κέρδη, σε όσους προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, επεκτείνει σήμερα την αγαπημένη πολλών παιχτών προσφορά της μηδενικής γκανιότας στο μπάσκετ και στον αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του νικητή αγώνα και οφείλονται στο γεγονός ότι ο Stoiximan παρακρατά 0% γκανιότα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει η προμήθεια που διατηρεί από τα στοιχήματα ο Stoiximan, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ και παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στον αποψινό αγώνα μπάσκετ έχουν ως εξής: 1.68 για νίκη του Άρη και 2.45 για νίκη της ΑΕΚ. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, δεν είναι μόνο υψηλότερες από ότι θα ήταν, αν ο Stoiximan διατηρούσε κανονικά γκανιότα, αλλά και υψηλότερες από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, ο Stoiximan υπόσχεται περισσότερα κέρδη από άλλες στοιχηματικές εταιρίες, σε όσους προβλέψουν σωστά το νικητή του Άρης-ΑΕΚ.

 

Προκειμένου, όμως, να είναι σε θέση οι παίχτες να διεκδικήσουν αυτά τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του νικητή αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει. Έπειτα, όπως είναι φυσικό, το στοίχημά τους αυτό θα πρέπει να αναδειχθεί νικητήριο. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της συγκεκριμένης προσφοράς, καθώς δεν απαιτούνται ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία