Λιλ-Μπορντό με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Λιλ υποδέχεται απόψε στις 22:00 τη Μπορντό, σε μια αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του γαλλικού Κυπέλλου, του Coupe de la Ligue. Η αναμέτρηση αυτή, βέβαια, κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών για τους παίχτες του στοιχήματος, ενώ κάποιοι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν μία ακόμη ευκαιρία που τους δίνεται, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η ευκαιρία αυτή τους δίνεται μέσω της προσφοράς που ανακοίνωσε για τον αποψινό αγώνα η Championsbet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα από το Λιλ-Μπορντό, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 να είναι αυξημένες. Αυξημένες αποδόσεις, βέβαια, σημαίνουν και αυξημένα κέρδη, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες μπορούν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στον αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα: 2.23 για νίκη της Λιλ, 3.19 για ισοπαλία και 3.97 για νίκη της Μπορντό. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της προμήθειας που διατηρεί συνήθως η Championsbet (γνωστής και ως γκανιότας) και βρίσκονται πλέον σε κορυφαία επίπεδα. Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει να έχουν μειωθεί και να μη φτάνουν τα επίπεδα αυτών της Championsbet.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η αποψινή προσφορά της Championsbet, όμως, οι παίχτες θα πρέπει όχι μόνο να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Λιλ-Μπορντό, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Τα live στοιχήματα, άλλωστε, δε συμμετέχουν στην προσφορά. Και, όπως είναι φυσικό, η προσφορά θα έχει νόημα μόνον για όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, ναι μεν δε συνοδεύεται από πολλές προϋποθέσεις, αλλά η βασικότερη από αυτές είναι μία: η σωστή πρόβλεψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία