Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στο Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν προσφέρει η Novibet

Ένας από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυτός της Bundesliga ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν, όχι μόνο λόγω της αμφίρροπης φύσης του, αλλά και χάρη σε κάποιες προσφορές** που τον συνοδεύουν σε συγκεκριμένες στοιχηματικές εταιρίες. Μία από αυτές είναι και η Novibet, η οποία προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Η προσφορά** της Novibet δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, καθώς οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί. Χάρη σε αυτές, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Και, εφόσον τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων που έχει ανακοινώσει στα επιλεγμένα σημεία η Novibet.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στον αγώνα

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται έξω από την εξίσωση, το αποτέλεσμα είναι τρεις αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga. Έτσι, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία: 2.42 για νίκη της Χόφενχαϊμ, 4.05 για ισοπαλία και 2.92 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις αυτές μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν πλήρως τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία