0% γκανιότα στο Άρσεναλ-Ολυμπιακός από την Bet8

H Βet8 έχει ξεκινήσει να προσφέρει καθημερινά τουλάχιστον έναν αγώνα με 0% γκανιότα, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στα μέλη της να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για την αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων, με αποτέλεσμα κάθε παίχτης που τοποθετεί ένα νικητήριο στοίχημα σε συγκεκριμένες αγορές να εισπράττει αυξημένα κέρδη.

 

Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η Bet8 από τα στοιχήματα (τη γνωστή σε όλους μας γκανιότα), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοινώνει η εταιρεία να αυξάνονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αγορά που αποκτά αυξημένες αποδόσεις είναι αυτή του 1Χ2.

 

Ο αγώνας, λοιπόν, που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της Bet8 είναι αυτός ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ολυμπιακό, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, απόψε στις 21:45. Όσοι παίχτες, λοιπόν, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά.

 

Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, βέβαια, δεν ισχύει σε όλες τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα. Προκειμένου να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον καλύψουν αυτή την προϋπόθεση, οι αποδόσεις που θα έχουν στη διάθεσή τους θα είναι οι εξής: 1.47 για νίκη της Άρσεναλ, 4.97 για ισοπαλία και 8.25 για νίκη του Ολυμπιακού.

 

Η παραπάνω προϋπόθεση (σε συνδυασμό, βέβαια, με νίκη του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν) είναι και η μόνη που θα συναντήσουν στη συγκεκριμένη προσφορά. Εξάλλου, το μόνο που χρειάζεται είναι μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Προϋποθέσεις και ανταλλάγματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε άλλου τύπου προσφορές, όπως τα ελάχιστα ποσά πονταρίσματος ή το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, δε ζητούνται στη συγκεκριμένη προσφορά.

 

Την προσφορά της μηδενικής γκανιότας μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίκτες καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές ετιαρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία