Αυξημένα κέρδη στο Champions League υπόσχεται στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Champions League με αυξημένα κέρδη. Η σημερινή της προσφορά, αυτή της 0% γκανιότας, έχει προκαλέσει την αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων σε έναν από τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα όσοι επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία να μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Goalbet ισχύει για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, που διεξάγεται σήμερα στο πλαίσιο του Champions League. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα κερδίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ευθύνεται για την εξάλειψη της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρούν σε κάθε σημείο όλες οι εταιρείες στοιχημάτων, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς την προμήθεια αυτή, όμως, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές – σε όσους δηλαδή προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Τσέλσι-Μπαρτσελόνα.

Οι αυξημένες αποδόσεις του αγώνα βρίσκονται αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και έχουν ως εξής: 3.67 για νίκη της Τσέλσι, 3.45 για ισοπαλία και 2.24 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Συγκρίνοντας τις αποδόσεις αυτές με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι κινούνται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet δε χρειάζεται ούτε να δηλώσουν συμμετοχή ούτε να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Τσέλσι-Μπαρτσελόνα, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, φυσικά, θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

Οι αγώνες του Champions League επιστρέφουν μαζί και η προσφορά της μηδενικής γκανιότας από την ιστοσελίδα Goalbet και την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την προσφορά στον αγώνα Πόρτο-Λίβερπουλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία