Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga 2 προσφέρει σήμερα η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και δίνει μια ευκαιρία για αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα της Bundesliga 2. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός ανάμεσα σε Αμβούργο και Χόλσταϊν Κίελ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Τη σημαίνει αυτό; Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Αμβούργο - Χόλσταϊν Κίελ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Οι αποδόσεις της Goalbet στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν η οι εταιρίες στοιχημάτων μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο και, χωρίς αυτή, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αμβούργο και Χόλσταϊν Κίελ δεν έχουν μειωθεί, αλλά έχουν αυξηθεί.

Όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά, λοιπόν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Αμβούργο και Χόλσταϊν Κίελ και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, ενώ μπορούν να είναι μονά ή παρολί. Τέλος, απαιτείται να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αμβούργο και Χόλσταϊν Κίελ έχουν αυξηθεί και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Αναλυτικότερα, έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.70 για νίκη του Αμβούργου, 4.37 για ισοπαλία και 5.46 για νίκη της Χόλσταϊν Κίελ. Πρόκειται, τέλος, για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία