Σάντος-Φλουμινένσε με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες ποδοσφαίρου αυτές τις ημέρες είναι διάσπαρτοι στο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά όταν εντοπίζεται κάποιος που έχει ενδιαφέρον, μπορεί να υποσχεθεί πολλά στους παίχτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Σάντος και Φλουμινένσε, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και προσφέρεται με 0% γκανιότα στη νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, ο συγκεκριμένος αγώνας δεν υπόσχεται μόνο έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και συγκινήσεις, αλλά και την ευκαιρία για όσους τον επιλέξουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η απουσία της γκανιότας, άλλωστε, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μη μειωθούν, όπως γίνεται συνήθως, αλλά να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan εξαλείφει την προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) που διατηρεί από κάθε στοίχημα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην επηρεαστούν αρνητικά. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα: 2.01 για νίκη της Σάντος, 3.60 για ισοπαλία και 4.40 για νίκη της Φλουμινένσε. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει τις δικές του αποδόσεις.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο Σάντος-Φλουμινένσε και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό, βέβαια, θα πρέπει να αφορά σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και, προκειμένου να αποφέρει το παραμικρό κέρδος, θα πρέπει να προβλέπει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίχτης θα εισπράξει αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία