Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός μοιράζει η Novibet

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα έναν από τους δυσκολότερους αγώνες του στη φετινή διοργάνωση του Champions League, καθώς αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη, αλλά οι σημερινές προκλήσεις των παιχτών του στοιχήματος είναι σαφώς ευκολότερες, χάρη και στην προσφορά** που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο είναι να στοιχηματίσουν live στο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν και την ανταμοιβή που υπόσχεται η σημερινή προσφορά**.

 

Live στοιχήματα με επιπλέον ανταμοιβές

Αναλυτικότερα, την προσφορά** θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος της Novibet. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα κατάλληλης αξίας, επιλέγοντας ένα σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Από εκεί και πέρα, μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα, σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας αντίστοιχης με αυτής του στοιχήματος που τοποθέτησαν. Δε χρειάζεται, μάλιστα, καν να κερδίσουν, προκειμένου να λάβουν την ανταμοιβή τους.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα λάβουν την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη. Η αξία του στοιχήματος που θα κερδίσουν, μάλιστα, εξαρτάται από την αντίστοιχη αξία του live στοιχήματος που θα έχουν τοποθετήσει. Συγκεκριμένα, με ένα live στοίχημα αξίας 10-24,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρότερης αξίας, με ένα live στοίχημα 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και με ένα live στοίχημα αξίας 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και για σήμερα έχει ανακοινώσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας* στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Βασιλεία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία