Δωρεάν παρολί από τη BetVictor στα βελάκια

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται το PDC World Championship στα βελάκια και τα μέλη της BetVictor έχουν δεκάδες ευκαιρίες καθημερινά, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όπως είναι φυσικό, μάλιστα, μπορούν να τοποθετούν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί στους αγώνες και να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες.

 

Χάρη στη νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας BetVictor, μάλιστα, οι παίχτες που τοποθετούν παρολί στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη. Στο πλαίσιο της προσφοράς αυτής, άλλωστε, η BetVictor χαρίζει ένα δωρεάν παρολί τριών σημείων, αξίας έως και 10 ευρώ.

 

Για να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων στους αγώνες του PDC World Championship. Το παρολί μπορεί να αφορά σε στοιχήματα είτε πριν την έναρξη ενός αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του, αλλά θα πρέπει να διευθετείται έως τις 30 Δεκεμβρίου.

 

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα. Το στοίχημα αυτό θα είναι παρολί τριών σημείων και θα έχει αξία ίση με το παρολί που τοποθέτησαν, συμμετέχοντας στην προσφορά. Ωστόσο, θα έχει ισχύ μόνον την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στους εναπομείναντες αγώνες του PDC World Championsbet. Φυσικά, όσοι το χρησιμοποιήσουν θα διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το παραμικρό ρίσκο.

Δυστυχώς το δωρεάν αυτό στοίχημα δεν μπορούν να το διεκδικήσουν οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος καθώς η BetVictor δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τέλος να σας θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα στοιχημάτων BetVictor στο περσινό PDC World Championship είχε προσφέρει στα μέλη της δωρεάν live στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betvictor και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία