Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή χρημάτων από την Intertops

Η στοιχηματική εταιρία Intertops στρέφει για μια ακόμη εβδομάδα το βλέμμα της στο ποδόσφαιρο και στην Ευρώπη, καλύπτοντας ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου και υποσχόμενη επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτό. Ο αγώνας δεν είναι άλλος από αυτόν ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Premier League.

 

Σε αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά επιστροφής χρημάτων που ανακοίνωσε η Intertops. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται επιστροφή έως και 100 ευρώ, σε κάθε παίχτη που θα εκμεταλλευτεί την προσφορά, εφόσον καλυφθούν κάποιες προϋποθέσεις.

 

Η πρώτη και βασικότερη από αυτές τις προϋποθέσεις είναι να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πετυχαίνει τουλάχιστον από ένα γκολ και στα δύο ημίχρονα του αγώνα. Εφόσον το σενάριο αυτό επαληθευθεί, επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα δικαιούνται όλοι οι παίχτες, ανεξάρτητα από το ποια στοιχηματική αγορά έχουν επιλέξει.

 

Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, τα στοιχήματα θα πρέπει να είναι μονά και όχι παρολί ή συστήματα.

 

Όσοι δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων (έως και το ποσό των 100 ευρώ, με μορφή δωρεάν στοιχήματος) θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο bet@intertops.eu, αναγράφοντας τον ειδικό κωδικό WEEKLYSB και τα στοιχεία του στοιχήματός τους. Με τον τρόπο αυτό, θα εξασφαλίσουν την επιστροφή των χρημάτων τους, την επόμενη Δευτέρα.

Συνεχόμενα τα ντέρμπι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Λίβερπουλ και η Intertops ανακοίνωσε ξανά επιστροφή χρημάτων.

Δυστυχώς οι Έλληνες δεν μπορούν να στοιχηματίσουν στο αγγλικό ντέρμπι μέσω της Intertops καθώς η εταιρία δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία