Μπόνους για στοίχημα στο κινητό

Κέρδη και ανταμοιβές μέσω των mobile στοιχημάτων στη στοιχηματική εταιρία Mybet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Mybet έχουν για τις επόμενες ημέρες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τα κέρδη που μπορούν να τους αποφέρουν οι σωστές προβλέψεις τους στο ποδόσφαιρο. Η προηγούμενη προσφορά της ιστοσελίδας, η οποία αντάμειβε τα στοιχήματα μέσω κινητού επεκτάθηκε για μερικές ακόμη ημέρες και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο.

Ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα μέσω κινητού προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της προτιμούν να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο μέσω του κινητού και όχι του υπολογιστή τους. Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών, εκμεταλλευόμενοι τις ευκολίες που προσφέρουν τα smartphones τους.

Ανταμείβει τα στοιχήματα μέσω κινητού η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet προσφέρει πολλές επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο. Τα μέλη της, άλλωστε, μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα διαφόρων ειδών σε διαφορετικές διοργανώσεις και αγώνες, είτε μέσω του υπολογιστή είτε μέσω του κινητού τους. Και όσοι χρησιμοποιούν το δεύτερο μπορούν σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή.

Mobile στοίχημα χωρίς ρίσκο στην εταιρεία στοιχήματος Interwetten

Η στοιχηματική ιστοσελίδα της Interwetten προσφέρει εκατοντάδες εναλλακτικές επιλογές στους παίχτες του στοιχήματος. Τα μέλη της, άλλωστε, μπορούν να στοιχηματίσουν σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, σε εκατοντάδες αγώνες και στις δημοφιλέστερες και μη στοιχηματικές αγορές. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν πριν ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet.

Betsafe: Bonus στα κέρδη του Copa Africa από το κινητό

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Betsafe μπορούν αυτές τις ημέρες να στοιχηματίζουν στους αγώνες του Copa Africa και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Μπορούν, μάλιστα, να στοιχηματίζουν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, ακόμη και να παρακολουθούν ζωντανά τις αναμετρήσεις των κορυφαίων εθνικών ομάδων της Αφρικής, μέσω της υπηρεσίας live streaming. Τέλος, μπορούν να αυξήσουν κατά 25% τα καθαρά τους κέρδη, μέσω της νέας προσφοράς που ανακοίνωσε η Betsafe.

 

Betsafe: Αυξημένα κέρδη στα στοιχήματα του EURO

Μπορεί το EURO να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τους αγώνες αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα καλύτερα δεν έρχονται! Οι αναμετρήσεις των ομάδων αναμένονται πιο δύσκολες και ενδιαφέρουσες, ενώ και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, στοιχηματίζοντας είτε από τον υπολογιστή είτε από το κινητό τους.

 

Netbet: Bonus και επιστροφή χρημάτων στα στοιχήματα μέσω κινητού

Η εταιρία στοιχημάτων Netbet προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού μέσω κινητού στα μέλη της και καλύπτει ένα τεράστιο εύρος επιλογών και στη mobile πλατφόρμα της, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Όσοι παίχτες, μάλιστα, στοιχηματίζουν από το κινητό τους έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά τις επόμενες ημέρες.

 

Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται σε όσους στοιχηματίζουν από το κινητό τους μπόνους και επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Ισχύει έως τις 3 Απριλίου και υπόσχεται έως και το ποσό των 550 ευρώ σε όσους συμμετέχουν.

Netbet: Bonus 5 ευρώ για κάθε γκολ της Άρσεναλ

Ο αποψινός αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες στοιχήματα, από παίχτες που θα μοιράσουν το χρόνο τους ανάμεσα στην οθόνη της τηλεόρασης και του υπολογιστή τους. Πολλοί παίχτες, βέβαια, θα στοιχηματίσουν από το κινητό τους, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

 

Αποκλειστικές αποδόσεις μέσω κινητού στη BetVictor

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetVictor έχουν στη διάθεσή τους εκατοντάδες επιλογές καθημερινά στο ποδόσφαιρο, στοιχηματίζοντας μέσω του υπολογιστή, αλλά και μέσω του κινητού ή του tablet τους. Ειδικά στην περίπτωση του στοιχηματισμού μέσω κινητού, δεν έχουν παρά να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το Instabet, το ειδικό app της BetVictor, το οποίο τους προσφέρει εκατοντάδες επιλογές και πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Bonus για το κινητό από τη Sportingbet

H ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet επέλεξε δύο αγώνες των επόμενων ημερών, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στα μέλη της που στοιχηματίζουν από το κινητό να αυξήσουν κατά 5% τα κέρδη τους. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα συμπεριλάβουν έστω μία αγορά του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος, την Τετάρτη 14 Μαΐου, από το κινητό τους, θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%. Αντίστοιχα, αυξημένα κέρδη κατά 5% θα δουν και όσοι συμπεριλάβουν μια αγορά του αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου, το Σάββατο 17 Μαΐου.

5% bonus για στοίχημα από κινητό στη Sportingbet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet που θα στοιχηματίσουν από το κινητό τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δε θα κερδίσουν μόνο ευκολία, αλλά και τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 5%. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες που, αν οι παίχτες συμπεριλάβουν στο κουπόνι τους, στοιχηματίζοντας από το κινητό τους, θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%.

 

Bonus 5% για στοίχημα από κινητό στη Sportingbet

H στοιχηματική εταιρία Sportingbet προτρέπει τα μέλη της να στοιχηματίσουν από το κινητό τους, προσφέροντας μπόνους  5% επί των κερδών σε όσους επιλέξουν δύο συγκεκριμένους αγώνες και προχωρήσουν σε στοιχηματισμό με αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για τον αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός της Τετάρτης (30 Απριλίου) και τον Ρεν – Γκιγκάμπ του Σαββάτου (3 Μαΐου).

 

Bonus για στοίχημα από το κινητό στη Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet προσφέρει επιπλέον κίνητρα στα μέλη της για να στοιχηματίσουν από το κινητό τους αυτό το Σαββατοκύριακο, ανακοινώνοντας ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν μέσω του κινητού τους στους αγώνες Λεβερκούζεν-Μπορούσια Ντόρτμουντ (Σάββατο 26 Απριλίου) και Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα (Κυριακή 27 Απριλίου), σε οποιαδήποτε από τις προσφερόμενες αγορές, θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%.

Bonus 5% για στοίχημα από κινητό στη Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet ανακοινώνει μια προσφορά που αφορά αποκλειστικά στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν live από το κινητό τους, το ερχόμενο Σάββατο 5 Απριλίου. Αναλυτικότερα, όσοι συνδεθούν στο λογαριασμό τους από το κινητό τους και στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα Μπορούσια Ντόρτμπουντ-Βόλφσμπουργκ, κατά τη διάρκειά του, θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 5%.

 

Bonus της Sportingbet για live στοίχημα από το κινητό

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Sportingbet χαρίζει ένα μπόνους 5% στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν από το κινητό τους κατά τη διάρκεια του αγώνα Βερόνα - Ίντερ. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα συμπεριλάβει τουλάχιστον μία από τις αγορές του live στοιχήματος στο συγκεκριμένο αγώνα, παίζοντας από το κινητό του, δικαιούται αύξηση των κερδών που θα προκύψουν από το συγκεκριμένο δελτίο, κατά 5%. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να σχηματίσουν και παρολί, προσθέτοντας και στοιχήματα από άλλους αγώνες.

Subscribe to Μπόνους για στοίχημα στο κινητό